vineri, 3 aprilie 2009

Meditatie... in viata

Traim in intuneric, inconjurati de prejudecati, vieti construite simetric! Vedem umbre dansand.. repeta un dans! tango..sau poate vals? se opresc.. ne zaresc... se unesc..dispar.. apar iar! Se sperie, se ascund dupa o cortina.. cortina tesuta din dorinte vechi, esecuri, pocainte, vise uitate, rugaciuni, umilinte, placaciuni... Privesc cu ochii goi, negri, verzi, albastri.. Nu vorbesc... nu respira... nu au voie... Asteapta permisiunea de a trai, de a cobori de pe scena, de-a invia... Vor sa simta viata pulsand, respirand, visand, vibrand. Traiesc fara a gandi, uitand ce au gandit, fara a fi trait; Toate sunt la fel... Toti... Toti suntem la fel! Traim vieti identice, nefiind nevoie sa ma nasc pentru a imi vedea soarta.. Nefiind nevoie sa mor... Un profesor sumbru ne scrie viata. Suntem doar suflete ratacite prin trecut, prezent sau viitor... Suntem eterni.

Un comentariu:

  1. nu sunt chiar de acord.
    traim in lumina. aceea a soarelui. aceea a inimilor noastre, a ochilor cand stralucesc din dragoste.
    ne speriem, dar mergem mai departe. "ce nu te omoara, te face mai puternic", right? :)
    putem simti viata in toate modurile. trebuie doar sa acceptam faptul ca o traim, cu sau fara cei mai buni prieteni alaturi, cu sau fara iubirea celui pe care il iubim, cu sau fara tot ceea ce ne dorim.
    suntem diferiti. vedem lucrurile diferit. ne plac lucruri diferite. simtim diferit. Cineva de Sus ne scrie soarta, dinainte de a ne naste. dar noi putem schimba ceva. de aceea exista radierele, corectoarele.
    putem ramane etern in amintirea cuiva doar daca facem lucruri memorabile. asa ca, let's go! :)

    RăspundețiȘtergere